DakwerkenAnthony
 

DIENSTEN

PLAATSEN VAN DAKEN

Dakwerken Antony zorgt ervoor dat het leggen van een nieuw dak gebeurt zonder kopzorgen en op een vlotte manier. Wij voorzien de beste materialen tegen de sterkste prijs-kwaliteitsverhouding en u kan steeds rekenen op onze uitgebreide ervaring en kennis.

HERSTELLEN VAN LEKKAGES IN DAKEN

Een lek in uw dak kan leiden tot zware schade en hoge kosten. Wees er daarom snel bij! Wij voeren de detectie van lekkages uit in enkele uren en zorgen ervoor dat deze hersteld worden vóór u er last van ondervindt.

PLAATSEN VAN AFVOERBUIZEN

Heeft uw afvoerbuis nood aan vervanging? Hebt u een nieuw dak geplaatst? Reken maar op Dakwerken Antony voor het plaatsen van gloednieuwe en kwalitateitsvolle afvoerbuizen.Deze zijn te verkrijgen in aluminium met elke gewenste ral kleur en in zink antraciet of quartz.

HOUTEN CONSTRUCTIES VOOR DAKEN

Dakwerken Antony helpt u met houten constructies voor daken. Constructiehout is de laatste jaren enorm geëvolueerd en divers geworden op zo een manier dat deze de meest toekomstgerichte keuze is. Wij beschermen hierna ook het hout tegen vocht en insecten zodat de duurzaamheid zo hoog mogelijk ligt.

PLAATSEN VAN KOEPELS

koepels worden geplaatst met een polyester of pvc opstand met als afwerking een dubbel tot vijf wandige koepelschelp.Voor appartementen bezorgen wij een gekeurde brandkoepel met alle nodige toebehoren. Als men het compact wil en toch profiteren van het daglicht stellen wij een solatube voor .